Nalin Pekgul Tensta
Nalin Pekgul Tensta

Filippa kom inte till debatten

|Nalin Pekgul (s)-kvinnornas ordförande bjöd in Filippa Reinfeldt (m) sjukvårdslandstingsråd i Stockholm, till att debattera sjukvård utanför Tensta vårdcentral. Men Filippa Reinfeldt kom inte.

- Hon sa att hon inte hade tid, men hon vill debattera med mig i TV-soffan – i ABC, säger Nalin Pekgul om debatten som skulle ha ägt rum klockan halvfem i eftermiddags.
Nalin Pekgul ser inget positivt med Vårdval Stockholm som Filippa Reinfeldt varit med och drivit genom. Hon är också kritiskt till förslaget om upphandling av psykiatrisk vård, som hälso- och sjukvårdsnämnden ska ta ställning till den 14 februari.

-De som har pengar
har alltid fått gå före, medan alla andra får gå efter. Filippa Reinfeldt får ta debatten och förklara sig. Jag tänker stå här varje torsdag fram till nästa val och någon gång borde hon ha tid, säger Nalin Pekgul till folkmassan som samlats utanför vårdcentralen.
Kommer du någonsin att möta henne i TV?
-Nej. Aldrig! Hon ska komma hit och möta människorna. De ska veta att hon är den de ska ställa frågor till. Den som bor här och ser hur vården fungerar driver inte den politiken som hon gör. Och tycker hon det är för dyrt att ta sig hit kan jag betala taxi för henne, säger Nalin Pekgul.

Detta är en nyhetsartikel. Vid nyhetshändelser kan utvecklingen förändras efter att artikeln har publicerats.

Kommentarer

Alla mordförsök och attentat mot just politiker.Kvinnor som engarerar sig sig i olika frågor.De har många som motarbetar dem kollegor i partiet andra politiker som försöker komma ett snäpp högre i partiet.De manliga kollegorna och övriga människors grundutbildning i feminism .Jante lagen .Du skall veta att du inte är nåt.Är det enda lag som verkar existera mest i samhället

Kommenteringen är stängd

Kommenteringen stängde 2008-02-28 21:45