M: Mer rut-avdrag och sänkta skatter

|Moderaterna vill sänka skatten, införa lag om låga löner för invandrare och ungdomar, tredubbla rut-avdragen, hålla nere kostnaderna för försörjningsstöd och förbjuda tiggeri.
Det är huvudpunkterna i partiets valplattform för en valseger i höst.

Valplattformen har fyra prioriterade områden. När det gäller "Ekonomi och jobb" vill Moderaterna att fler ska arbeta och färre leva på bidrag.

För att det ska löna sig att arbeta vill partiet sänka skatten för alla som jobbar, men även för pensionärer. Samtidigt vill Moderaterna hålla nere kostnaderna för kommunernas försörjningsstöd.

Avsnittet "Lag och ordning" talar om fler poliser med höjda löner och utökade befogenheter, skärpta straff, att bekämpa gängkriminalitet samt att införa ett nationellt tiggeriförbud.

LÄS OCKSÅ: Trygga val viktig fråga för Kommunal i valet

"Invandring och integration" innehåller löften om stram migrationspolitik, Inträdesjobb med lag om löner lägre än kollektivavtal, tredubblat rut-avdrag, språkkrav, bidragstak så att det lönar sig att börja arbeta, tydliga krav på att lära sig svenska och kunskaper om det svenska samhället.

Partiet vill även uppvärdera medborgarskapet.

När det gäller "Sjukvård och skola" lovar Moderaterna att korta vårdköerna, att det blir fler undervisningstimmar i matematik och svenska, trygghet för medarbetare och patienter/elever samt tydliga kvalitetskrav samtidigt som mångfald och valfrihet ska värnas.

Detta är en nyhetsartikel. Vid nyhetshändelser kan utvecklingen förändras efter att artikeln har publicerats.

Kommentarer

Bidrags moderarterna. Att Moderaterna säger dem är i mot bidrags samhälle är en lögn.
Varje gång dem tar makten tvingas fler leva på bidrag. Dessutom inför dem bidrag för dem som har mer. Rut o Rot bidrag. Varje sådant jobb kostar vad 3 sjuksköterskor kostar, högre bemaning i vården skulle ge en bättre välfärd Som hela foket skulle ha nytta av. Istället skall den del av befolkningen med lägra inkomst, Betala överklassens köksbyten och läxhjälp till deras barn.

Vi har väl sett hur moderaterna håller på och bestämmer hur sjukvården ska vara .
Titta på landstinget hur dom har raserat. Dom håller ju redan på och bestämmer.
Så varför bara tänka tanken att dom ska komma till makten och rasera Sverige ännu mer.
Ni som vill ha sänkta skatter okej rösta då på m och borgarna. Men bli INTE arga när ni ser hur hela Sverige blir ännu sämre sjukvården som dom redan gjort bort sej i.Det har med skatterna att göra.Vill du få det sämre med läkare .äldrevård skola mm. ?????
Skyll inte ifrån dej om det blir så här.
Rika blir ännu rikare och fattiga ännu fattigare.

Sänka skatterna gör att: det blir sämre vård,omsorg,mm.
Hur sjutton tänker ni?
Säger bara: se bara hur ni har gjort tidigare raserat.

Allt vad de lovar kan de inte införa för det kommer inte slantarna att räcka till efter deras skattesänkningar. Så det blir de som har de besvärligaste som får betala. Ja de tror att de kommer bli mer harmoniska om de skulle få som de vill. Att den del av befolkningen som skall starta i livet inte skall kunna försörja sig på sin lön. Och detta kommer att förfölja dem hela deras yrkessamma liv för inte kommer de att höja deras löner då är pengarna slut. Då har de startat att trycka ner dessa under skosulan och det är väl de som de strävar efter. För då kan de öka på sina sparkonton och tycka att de har gjort en god gärning till de sina som har röstat på dem. Men de skall inte få den glädjen för vi övriga kommer att sätta allt vad vi kan emot. För vi skall inte ha detta klassamhälle som de strävar efter.

Kommenteringen är stängd

Kommenteringen av denna sida upphörde 2018-02-23. Det är inte längre möjligt att lämna kommenterar på den här sidan.