Medellöner för kommunalare

|Så här mycket tjänar kommunalare i 22 yrken runt om i landet. Vi har sammanställt medellöner för bland andra barnskötare, elevassistenter och vårdbiträden. Du kan sortera lönerna för både kommuner och landsting i listor eller klicka upp dem på kartan.

OBS! Siffrorna nedan är gamla. Aktuella medellöner för kommunalare finns här!

 

 

LÄS OCKSÅ: Lönerna som står och stampar

 

Fotnot: I grafiken ovan redovisas medellöner för yrkesgrupperna undersköterska, skötare, vårdare, vårdbiträde, personlig assistent, barnskötare, elevassistent, fritidsledare, fastighetssköt­are, anläggningsarbetare, fordonsförare, vaktmästare, park-trädgårdsarbetare, kock/kokerska, måltidspersonal, lokalvårdare/städare, ambulanssjukvårdare, barnsköterska, biträde, fotvårdsspecialist, förrådsanställd och laboratoriebiträde.

Detta är en nyhetsartikel. Vid nyhetshändelser kan utvecklingen förändras efter att artikeln har publicerats.

Kommentarer

Hej. Jag undrar är dessa löner för nyanställda eller för de som har flera års erfarenhet?

Jag såg att i Landskrona har sjuksköterska 24245 kr om man jobba 100% på mitt löner som jag är utbildad som undersköterska har jag 22150 kr. Jag läste på kommunal tidning att mellan löner ska var mins 24000 kr. Jag gick och fråga min chef har jag liten lön hon sa till mig att det är inte hon som har ansvar för okning på löner, jag har ringt kommunal facket de sa till mig att jag har rätt lön. Jag fata ingen jag har börjat och jobba på kommunen från 2003 som timanställd och år 2008 fick jag fast tjänst som utbildad undersköterskan hur kan det var möjligt att mitt lön är minde om en ny anställd. Kan någon hjälpa mig med detta. Med vänlig hälsning.

Jag jobbar en förskolans köket, 5 avdening, nästan 92 barn, 18 pesonal. Jag ficksar frukost, lunc, mellanmål. Jag lågar mat, jag diskar , jag bäställer leverans, läveransen jag ficsar. Jag gör matsedel. Jag jobbar 12 år kokerska . Mitt lön är 24.700. Jag är inte nöjd mitt lön. Vad kan göra.

Kommenteringen är stängd

Kommenteringen av denna sida upphörde 2017-05-09. Det är inte längre möjligt att lämna kommenterar på den här sidan.